Testul ImuPro Complete (ImuPro300) - ImuPro - Teste intolerante & alergii alimentare

...IMUPRO for better life...
[Complete]
[Basic+]
[Basic]
[Screen+]
[Screen]
[Alergologie pediatrica]
Mergi la continut

Meniu principal:

Testul ImuPro Complete (ImuPro300)

Teste ImuPro
Testul ImuPro Complete (ImuPro300) este un test de intoleranta alimentara care ofera la momentul actual cele mai multe informatii (pentru 270 alimente), comparativ cu celelalte teste existente in domeniul testarii alergiilor alimentare.

Testul ImuPro Complete (ImuPro300) include o analiza detaliata a reactiei organismului uman la 270 de alimente (carne si derivate, legume, fructe, lapte si derivate din lapte, condimente, conservanti etc).
Acest lucru se realizeaza prin detectarea si analizarea in sangele recoltat a anticorpilor de tip IgG corespunzatori alimentelor testate.

In urma analizelor se va emite un raport de laborator detaliat cu recomandarile aferente furnizate de laborator, cu alimentele de evitat timp de 12 luni, alimentele de evitat timp de 6 luni si alimentele de evitat timp de 3 luni din cele 270 testate.
Pe baza rezultatelor testelor de laborator si a rezultatelor consultatiei pacientului, medicul curant stabileste dieta de urmat de catre pacient; de asemenea medicul curant va urmari evolutia in timp a parametrilor clinico-biologici pe baza controalelor periodice.

Lista alimentelor testate prin acest test pot fi vizualizate aici

Alte informatii in brosura ImuPro Complete (ImuPro300) pentru pacient (detalii)

Pentru a vizualiza un exemplu de raport laborator pentru testare ImuPro300 din sange capilar (detalii)

Pentru a vizualiza comparativ alimentele testate prin ImuPro Complete (ImuPro300) vs. ImuPro Basic+ (ImuPro200) vs. ImuPro Basic (ImuPro100) din sange capilar (detalii)

Pentru alte informatii detaliate nu ezitati sa ne contactati (detalii)

Producator test: R-Biopharm
Durata furnizare rezultate test: 2-3 saptamani
Laborator unde va fi prelucrat testul: CTL & Ortholabor GmbH, Germania

Informatiile obtinute prin testul Imupro Complete(ImuPro300), pot completa informatiile obtinute prin testele cutante sau testele serologice de tip IgE panel alergeni sau testele serologice de tip IgE specifice, obtinandu-se astfel un diagnostic precis si recomandari exacte ale dietei de urmat de catre pacient.
.
 
| Parteneri
| T & C
| ANSPDCP
| ANPC
| Contact |
| SOL
| Comparatie teste IMUPRO
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal